Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800

Kedvezmények

CSALÁDI JEGY

Új kedvezményünkkel a 14. életévüket még be nem töltött gyerekeket nevelő családokat szeretnénk segíteni. E szerint, ha két felnőtt legalább két 14 év alatti gyermekének is jegyet vált egy előadásunkra, jegyenként 50% kedvezményt vehet igénybe. (Kérjük, figyeljék az előadások melletti korhatár ajánlásokat!)

 
CSOPORTOS KEDVEZMÉNY – 25 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 25%. Igénybevételéhez legalább 20 ember szükséges.

 

 
CSOPORTOS DIÁKKEDVEZMÉNY – 40 %

Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 40%. Igénybevételéhez legalább 20 fő és diákigazolvány szükséges.
KÍSÉRŐJEGY – 200 FT
A Nemzeti Színház saját előadásaira csoportot hozó kísérők számára minden 20 fő után 1 darab, ún. kísérőjegyet biztosítunk 200 Ft-ért.

 

EGYÉNI DIÁKJEGY – 30 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül diákigazolvány felmutatása esetén érvényes a 30%-os kedvezmény. Egy előadásra egy igazolvánnyal egy jegyet lehet vásárolni. Munkatársunk kérni fogja a diákigazolvány felmutatását és ellenőrizheti annak érvényességét.

 

EGYÉNI PEDAGÓGUS JEGY – 40 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 40%. Munkatársunk kérni fogja a pedagógusigazolvány felmutatását. Egy igazolvánnyal egy előadásra két jegy vásárolható.

 

LAST MINUTE DIÁKJEGY – 500 FT
A kedvezmény játszóhelytől és szektortól függetlenül érvényes diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe, a színház jegypénztárában, az előadás megkezdése előtt egy órával. A megmaradt jegyek ára egységesen 500 Ft. Egy igazolvánnyal egy jegyet lehet vásárolni.

 


 

EGYÉNI NYUGDÍJAS JEGY – 25 %
A 25%-os kedvezmény játszóhelytől és szektortól függetlenül nyugdíjas-igazolvány felmutatása esetén vehető igénybe. Egy előadásra egy igazolvánnyal egy jegyet lehet váltani.
 
PÁHOLY MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK, VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
Az országos szövetségek tagjai, azokra a Nagyszínpadon szereplő saját produkciókra igényelhetnek jegyet, amelyeken a balkon két oldalpáholya a nézők rendelkezésére áll. Rendhagyó nézőtérrel rendelkező produkcióknál, illetve a többi játszóhelyen a kerekesszékkel érkező vendégek csak akkor vehetik igénybe a kedvezményt, ha a nézőtér - a Gobbi Hilda Színpad esetén pedig a munkakarzat - akadálymentesen megközelíthető.
Ezekre az előadásokra a tagsági igazolvánnyal rendelkező vendégek 1.000 Ft-ért, míg az őket kísérő személy (egy fő!) 1.200 Ft-ért válthat jegyet. A vásárlás feltétele a jogosultságot igazoló igazolvány felmutatása (MÁK hatósági igazolvány, MEOSZ tagigazolvány, MVGYOSZ igazolvány).

 

***
A változtatás jogát fenntartjuk!