Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800

Szakmai jegyek

Szakmai jegy igénylési rendje

A Nemzeti Színház számára fontos, hogy előadásait a hazai és nemzetközi színházi szakma és a sajtó munkatársai látogassák. Ezért előadásaira korlátozott számban 1.200 Ft-os szakmai jegyeket biztosít számukra. (A Színházi Olimpia - MITEM előadásaira a Nemzeti Színházban  a szakmai jegy ára 1500 Ft.) A szakmai jegyek igénylésében a hazai és nemzetközi színházi szakmában dolgozók (színészek, rendezők, tervezők) elsőbbséget élveznek.
 

Kérjük, hogy a színházi szakmában dolgozók jegyigényüket a titkarsag@nemzetiszinhaz.hu címen jelezzék, ha csak tehetik,legalább három nappal az adott előadás előtt. Kérjük, tüntessék fel azt is, milyen szakmai minőségben kérik a jegyet. 

A sajtó munkatársai ugyanezt a sajto@nemzetiszinhaz.hu e-mail címen tehetik meg, szintén az adott előadást megelőzően legalább három nappal, jelezve azt is, milyen orgánum képviseletében kérik a jegyet. 

A korlátozott számra való tekintettel minden igényre egy szakmai jegyet áll módunkban biztosítani, az esetleges partner a helynek megfelelő áron nézheti meg az előadást.

 

A szabályok  2019. október 8-től visszavonásig érvényesek.