Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800 (központ)

Kedvezmények

ÚJ!

KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY DIÁKOKNAK

#nemzetiadiakokert

A #magyarhosok500 program sikere után a Nemzeti Színház a 2017/2018-as évadban #nemzetiadiakokert címmel indít programot.

Ebben még többet vállalunk, mint korábban. Négy előadásunkat, a János vitézta Csongor és TündétTóth Ilonkát és a Fekete ég - A fehér felhő című darabokat diákcsoportok (és kísérőtanáraik) számára ingyenesen látogathatóvá tesszük. Célunk, hogy  magyar irodalom és magyar történelem legszebb műveit és sorsfordító pillanatait felidéző előadásainkat a lehető legtöbb diák számára elérhetővé tegyük!
Az meghirdetett havi műsorokból kiválasztott előadásra a  jegy@nemzetiszinhaz.hu címre írt levéllel lehet regisztrálni!

A Tóth Ilonka című előadás létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap és az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság támogatta.
 
CSALÁDI JEGY

Új kedvezményünkkel a 14. életévüket még be nem töltött gyerekeket nevelő családokat szeretnénk segíteni.
E szerint, ha két felnőtt legalább két 14 év alatti gyermekének is jegyet vált egy előadásunkra, jegyenként 50% kedvezményt vehet igénybe. (Kérjük, figyeljék az előadások melletti korhatár ajánlásokat!)

 
CSOPORTOS KEDVEZMÉNY – 25 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 25%. Igénybevételéhez legalább 20 ember szükséges.
 
CSOPORTOS DIÁKKEDVEZMÉNY – 40 %

Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 40%. Igénybevételéhez legalább 20 fő és diákigazolvány szükséges.

KÍSÉRŐJEGY – 200 FT
A Nemzeti Színház saját előadásaira csoportot hozó kísérők számára minden 20 fő után 1 darab, ún. kísérőjegyet biztosítunk 200 Ft-ért.
 
 
EGYÉNI PEDAGÓGUS JEGY – 40 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 40%. Munkatársunk kérni fogja a pedagógusigazolvány felmutatását. Egy igazolvánnyal egy előadásra két jegy vásárolható.
 
EGYÉNI NYUGDÍJAS JEGY – 25 %
A 25%-os kedvezmény játszóhelytől és szektortól függetlenül nyugdíjas-igazolvány felmutatása esetén vehető igénybe. Egy előadásra egy igazolvánnyal egy jegyet lehet váltani.
 
EGYÉNI DIÁKJEGY – 30 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül diákigazolvány felmutatása esetén érvényes a 30%-os kedvezmény. Egy előadásra egy igazolvánnyal egy jegyet lehet vásárolni. Munkatársunk kérni fogja a diákigazolvány felmutatását és ellenőrizheti annak érvényességét.
 
LAST MINUTE DIÁKJEGY – 500 FT
A kedvezmény játszóhelytől és szektortól függetlenül érvényes diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe, a színház jegypénztárában, az előadás megkezdése előtt egy órával. A megmaradt jegyek ára egységesen 500 Ft. Egy igazolvánnyal egy jegyet lehet vásárolni.

 

PÁHOLY MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK, VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA

Az országos szövetségek tagjai, azokra a Nagyszínpadon szereplő saját produkciókra igényelhetnek jegyet, amelyeken a balkon két oldalpáholya a nézők rendelkezésére áll. Rendhagyó nézőtérrel rendelkező produkcióknál, illetve a többi játszóhelyen a kerekesszékkel érkező vendégek csak akkor vehetik igénybe a kedvezményt, ha a nézőtér - a Gobbi Hilda Színpad esetén pedig a munkakarzat - akadálymentesen megközelíthető.
Ezekre az előadásokra a tagsági igazolvánnyal rendelkező vendégek 1.000 Ft-ért, míg az őket kísérő személy (egy fő!) 1.200 Ft-ért válthat jegyet. A vásárlás feltétele a jogosultságot igazoló igazolvány felmutatása (MÁK hatósági igazolvány, MEOSZ tagigazolvány, MVGYOSZ igazolvány).
***
 
VÍZPLUSZ KÁRTYA

A Fővárosi Vízművek ingyenesen igényelhető kedvezménykártyája, a VízPlusz kártya a Nemzeti Színházban 25% kedvezményre jogosít. Ez a kedvezmény is önmagában érvényes, nem vonható össze az itt felsorolt további kedvezményekkel.

www.vizpluszkartya.hu

 
A változtatás jogát fenntartjuk!