Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

#anemzetimindenkie

Ingyenes előadások azok számára, akik nem juthatnak el színházba...

A Nemzeti Mindenkié program 2019-ben indult a Nemzeti Színházban.  Elhatároztuk, hogy rendszeresen belépődíj nélküli előadásokat hirdettünk meg azon felnőttek számára, kiket szociális körülményeik akadályoznak abban, hogy színházlátogatók legyenek. A program megvalósításához segítségül hívtunk olyan szervezeteket, amelyek napi kapcsolatban lehetnek célcsoportunkkal.

Az első #anemzetimindenkie előadást 2019. február 18-án tartottuk. Ez, és az indulás óta megtartott előadások - amelyeken Tamási Áron: Vitéz lélek című művét láthatták a meghívottak - igazolták eredeti szándékunk létjogosultságát, vagyis – más szervezetek mellett – a Máltai Szeretetszolgálat, a Dél-Pesti Centrumkórház, a Bethesda Gyermekkórház vagy az Üdvhadsereg Új Kezdet Háza segítségével valóban olyan embereket sikerült megtalálnunk és meghívnunk színházunkba, akik élethelyzetük miatt másképp nem juthattak volna hozzá e művelődési, szórakozási lehetőséghez.

 Az  #anemzetimindenkie programra a jelentkezés, jegyigénylés regisztrációhoz kötött.  Ahogy írtuk, elsősorban szervezetek jelentkezését várjuk. A kapcsolatfelvételhez írjon az agnes.szabo@nemzetiszinhaz.hu email címre.

 

(2019. november 27.)