Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800

Tisztelt Nézőink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. november 1-től színházunkban a nézőtéren és a közönségforgalmi területeken is kötelező a maszkviselés.
Együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel: a színház vezetősége

Aktuális program
Teljes műsor megtekintése
A Mester és Margarita - banner
Következő előadások

Első helyen a Nemzeti Színház

Hallgatók értékelték a Csontváry Programot

Végére ért a Csontváry Program őszi szemesztere, így megkérdezték a hallgatókat, hogyan értékelik a programot. A véleményfelmérő kérdőívet kitöltő 224 hallgató  98%-a nagyon jó kezdeményezésnek tartja a Csontváry Programot és a jövőben is részt vennének az előadásokon. A külföldi hallgatók a Nemzeti Színház programjait találták a legélvezetesebbnek, míg a második helyen a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ áll.

Élmény és beavatás - János vitéz a Nemzeti Színházban

Százötven előadás, százezer diáknéző

Egy csoport fehér ingbe öltözött fiatal áll a színpadon az előadás első pillanataiban. Felmerül a kérdés: ki játssza majd János vitézt? A fiúk és a lányok egymás után mind azt kiáltják: Én leszek János vitéz! Petőfi műve Vidnyánszky Attila igazgatásának első évadjában, 2014 márciusában került színre.

Ádámok és Évák Ünnepe 2022

A Nemzeti Színház ifjúsági programjai között fontos helyet foglal el az Ádámok és Évák ünnepe című középiskolás játék. A Szolnoki Szigligeti Színház által évekkel ezelőtt indított kezdeményezés mára országos mozgalommá fejlődött. A Vidnyánszky Attila vezette Nemzeti Színház nyolcadik éve adja át Nagyszínpadát a diákszínjátszóknak, így ünnepelve a magyar kultúra napját - idén 10 középiskola 200 tanulójával, akik a 125 éve született Tamási Áron egy-egy drámájának részletével érkeznek a gálára. Az est 2022. január 22-én 19 órakor kezdődik a Nemzeti Színházban.

Az_ajto
Üvegfigurák