Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Ikonikus előadásaink - új bérletet

4 előadás 4000 forintért!

Kedves Nézőink!

Négy ikonikus előadásunkat gyűjtöttük egy csokorba, melyeket véleményünk szerint minden színházművészet iránt érdeklődőnek látnia kell! Miért? Mert ez a négy előadás beszél a legteljesebben a normális kerékvágásából kizökkent világunkról. Mindehhez kitaláltunk egy különleges konstrukciót, így a négy előadást mindössze négyezer forintért megnézheti. Ráadásul ezek előtt az előadások előtt háromnegyed órával minden esetben tartunk RÁHANGOLÓ beszélgetést, utána pedig KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓT.

 

IKONIKUS ELŐADÁSOK bérlet - 4 előadásra 4000 Ft - kattintson!

Az Ikonikus előadások bérlet az alábbi négy előadásra érvényes: 
Agón - A Mester és Margaríta -  Bakkhánsnők - Rocco és fivérei

 

AGÓN

A római Colosseumot idéző arénaszerű térben együtt ülnek a nézők és az összes szereplő – vagyis mindannyian a nagy per részesei vagyunk. Az előadás a kortárs színház és zene összeművészeti találkozása, egy ismeretlen szerző és egy ismert rendező víziója a világról.

 

BAKKHÁNSNŐK

A Bakkhánsnők egy bosszútörténet, amelyben az ösztön a logikán torolja meg, hogy nem hajlandó elismerni az isteni természetét. Mindkét fél mértéktelen harcba kezd. De mikét szólal meg ez a dráma a háború idején? Az előadást a Nemzeti Színházban színre állító világhírű görög rendező, Theodórosz Terzopulosz életművének és színházi módszerének kulcsdarabja a Bakkhánsnők – beavatás az antik tragédiák világába.

 

ROCCO ÉS FIVÉREI

Ezek a srácok vidékről magukkal hozzák értékrendjüket, naivitásukat, ábrándjaikat, vágyaikat, illúzióikat, ám a nagyváros másfajta játékszabályokkal szembesíti őket. Elveszi a világ, ami neki jár – és pont az vész el eközben, ami a legfontosabb: a szerelem. Hiába minden győzelem a ringben, ha bemocskolódik az emberi kapcsolatok tisztasága. Épp csak megcsillan a boldogság reménye, ám a beteljesedés lehetetlen. Valóban az?

 

A MESTER ÉS MARGARITA

A Mester a bolondok házában van, ahová önként vonult be, hogy ezzel megóvja szerelmét és a készülő regényét a rendszer rájuk leselkedő veszélyeitől. A férfi itt kezd el mesélni egy nőről, akivel véletlenül ismerkedett meg, akivel egyetlen pillanat alatt egymásba szerettek. Amíg a férfi mesél, megtudjuk, hogy Margarita reményét vesztve égen-földön keresi. Amikor megjelenik Woland, a nő számára világossá válik, csak ez az ördögi alak fogja neki visszaadni a férfit, csak így mentheti meg a Mestert és a zseniális regényt.

 

 

 

(2022. szeptember 21.)