Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Imázs film és plakátkampány a Nemzeti Színháztól

A Nemzeti Színház hat emblematikus előadásával találkozhatnak a nézők a köztéri és online felületeken, a social médiában, és egy teljesen újszerű reklámfilmet is bemutatunk Magyarország legnagyobb mozihálózatában és a televíziós csatornákon.

Klasszikus, konzervatív, progresszív, kortárs és hagyományos. Az Egri csillagok, a Csíksomlyói passió, a Rocco és fivérei, a Woyzeck, a Részegek és a Tizenhárom almafa különleges hangulatú plakátjaival azt kívántuk elérni, hogy a közönség online és az utcákon is, minden felületen találkozzon meghatározó előadásaikkal.

A 2021/22-es évad színes repertoárjára egy látványos reklámfilmmel is szeretnénk felhívni a figyelmet. Az imázs filmmel október 1-től találkozhatnak a mozikban, tévében, és természetesen itt, honlapunkon valamint a színház közösségi média felületein is láthatják.

 

Alkotók:
Rendező: Géczy Dávid :: Kreatív producer: Bánfalvi Laura :: Producer: Czutor György :: Operatőr: Miklauzic Márton :: Zeneszerző: Parádi Gergely :: Gyártásvezető: Simon Zoltán ::  Fővilágosító: Gaál Károly :: VFX: Tóth Geri :: Vágó: Lecza Attila :: Valamint a Nemzeti Színház munkatársai

 

Új plakátjaink és a "Plakátvadászat" játék

Október 30-ig tart játékunk, amellyel jegyet nyerhetsz a Nemzeti Színház Ördögök című előadására. Nem kell mást tenni, mint benevezni a játékunkra!

 

A szabályok:

1. Keresd meg valamelyik plakátunkat, készíts egy fotót magadról, vagy kérj meg valakit, hogy fotózzon le a plakát előtt, majd tedd ki a saját felületeidre (Facebook vagy Instagram).

2. Taggeld be: @nemzetiszinhaz és írd ki: #plakatvadaszat.

3. A fotót küldd el a pr@nemzetiszinhaz.hu email címére is, hogy biztosan lássuk a nevezésedet!

Ezeket a plakátokat keresd!

Plakátvadászat a Nemzeti Színházzal! Plakátvadászat a Nemzeti Színházzal! Plakátvadászat a Nemzeti Színházzal! Plakátvadászat a Nemzeti Színházzal! Plakátvadászat a Nemzeti Színházzal! Plakátvadászat a Nemzeti Színházzal!

A játék október 30-ig tart, a részletes játékszabályokat és az adatvédelmi tájékoztatót itt találod: https://nemzetiszinhaz.hu/hirek/2021/09/a-nemzeti-szinhaz-plakatvadaszat-nyeremenyjatek-szabalyzata

Hajrá, plakátvadászatra fel, keressétek a Nemzeti Színház plakátjait!

A plakátfotókat @Perger Viktória készítette.

(2021. október 02.)