Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Nagy Mari díjat kapott!

Óriási volt az érdeklődés, minden jegy elkelt, sőt, néhányan sajnos be sem jutottak a színház épületébe, de reméljük, ez nem szegte kedvüket és eljönnek majd a Nemzetibe megnézni az előadást. A fogadtatás várakozásunkon felüli volt, a pécsi nézők kitüntető és odaadó figyelemmel követték az előadást, és jelentős tapssal jutalmazták a színészeket. A másnap délelőtti, már hagyományosnak nevezhető szakmai megbeszélésen is szép számban jelentek meg pécsi érdeklődők is. Sőt, hozzá is szóltak a beszélgetéshez, dicsérve a látottakat.
 
A következő nap délutánján a rekkenő nyári hőség ellenére is teljes teltház előtt tartottuk a Művészetek Háza nagytermében a Biblia éve alkalmából hirdetett drámapályázat elkészült színdarabjainak bemutatkozó felolvasását a Színházi Dramaturgok Céhe Nyílt Fórumának meghívására. A sorozatszerkesztő Perczel Enikő, a dramaturg Vörös Róbert, a rendező Alföldi Róbert volt. A felolvasó színészek Nagy Mari, Murányi Tünde, Hevér Gábor, Hollósi Frigyes, László Zsolt, Stohl András elbűvölték a közönséget. Radnóti Zsuzsa, dramaturg és Alföldi Róbert a felolvasott részletek mellett rövid összefoglaló elemzésekkel tájékoztatták a nézőket az elhangzó színdarabokról.
 
Június 13-án hajnalban jött a hír, hogy Nagy Mari Titánia szerepéért elnyerte a legjobb női alakításért járó díjat a MASZK Országos Színészegyesület színész zsűrijétől.
Szívből gratulálunk Neki!

(2009. június 16.)