Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Színházat Karácsonyra!

Januárban újra Egri csillagok - családi kedvezménnyel!

Az év vége a kedvezmények időszaka nálunk is, érdemes válogatni a gazdag kínálatból. A 30% kedvezmény például a nagy sikerű Egri csillagok című előadásunkra is érvényes. Tudjuk, sokan nem tudtak eljönni az MVMDome hatalmas előadására, őket szólítjuk most, egy még különlegesebb ajánlattal. 

Január 12-én egy esti, január 13-án egy délutáni előadásban is műsorra tűztük az Egri csillagokat. A két előadásra 50%-os családi kedvezményt kínálunk! Ezzel a 18. életévüket még be nem töltött gyerekeket nevelő családokat szeretnénk segíteni. E szerint, ha egy felnőtt egy 18 év alatti gyermekének is jegyet vált egy előadásunkra, jegyenként 50% kedvezményt vehet igénybe. (Kérjük, figyeljék az előadások melletti korhatár ajánlásokat!)

EGRI CSILLAGOK JANUÁRBAN! KATTINTSON!

 

A török tábor az Egri csillagok című előadásban. Rátóti Zoltán, Bodrogi Gyula és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészei. Fotó: Eöri Szabó Zsolt 

 

A legjobb ajándék szeretteinknek a kultúra közös élménye! December 1-31. között 30%-os kedvezménnyel tudnak jegyeket és bérleteket vásárolni a Nemzeti Színház 2022/2023-as előadásaira! Szerezze be időben karácsonyi ajándékát!

 

 

És ne feledjék, most hirdettük meg a jövő évi Olimpia - MITEM bérleteinket is, amelyek egyre nagyobb kedvezményt kínálva négy, hat vagy tíz előadásra válthatók be. A színház szerelmeseinek ez is kiváló ajándék lehet a karácsonyfa alá! Kattintson ide és válasszon az Olimpia - MITEM bérleteink közül!

(2022. december 15.)