Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Pályázati felhívás

„Ember küzdj, és bízva bízzál” - pályázat

Beküldési határidő március 18-a éjfél.

„Ember küzdj, és bízva bízzál” címmel pályázatot indít a Nemzeti Színház 13-23 éves diákok számára! A színház által Az ember tragédiája előadáshoz készített szpotok nyomán várjuk a diákok saját gyártású telefonos videóit, melyeken saját ötlettel egy-egy szállóigét jelenítenek meg.

A játék 2019. február 4. és  március 18. között tart, eredményhirdetés március 25-én lesz!

Az egyedi kis 20-30 másodperces videókat feltöltjük a Nemzeti Színház Instagram oldalára február 4. és március 18. között, a beérkezések sorrendjében. A kreatív videókat egy három tagú zsűri – Schnell Ádám, Nagy Mari és Herczegh Péter, Az ember tragédiája szereplői – nézik meg, és bírálják el.

A közönség is szavazhat a kedvencére, így közönségdíjat is hirdetünk! A videókat és a közönség szavazatait atragedia@nemzetiszinhaz.hu email címre várjuk!

A közönségdíjas és a 3. helyezett nyereménye: 2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska.

A 2. helyezett nyereménye: 2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska, valamint exkluzív kulisszajárás Az ember tragédiája egyik szereplőjével.

Az 1. helyezett nyereménye: Egy Iphone 7 mobiltelefon, 2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska.

1.      Válassz ki egy ütős mondatot Az ember tragédiája műből.
2.      A mondathoz készíts egy ütős videoszpotot a saját mobiloddal
3.      És üsd le az entert, hogy elküldd a tragedia@nemzetiszinhaz.hu e-mail címre!

És, ez nagyon fontos!
Ahhoz, hogy a pályázatodat fogadni tudjuk, szükségünk van a nyilatkozatodra (ha még nem múltál el 16 éves, akkor a szülőd, nevelőd nyilatkozatára) hogy a pályázat során megadott személyes adataidat rögzíthetjük. Különben hogyan is találnánk meg, ha éppen te nyered a pályázatot. Tehát töltsd le és a pályázattal egyidőben küldd vissza kitöltve, aláírva a pályázat adatkezelési nyilatkozatát is. 
Nyilatkozat letöltése!

A nyertesek útiköltségét a Nemzeti Színház fedezi! Köszönjük az ötletet a gyöngyösi Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium 11. D osztályának, és osztályfőnökének, Ludányiné Prém Juditnak!

(2019. február 04.)