Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Könyvbemutató Csíkszeredában

Csíksomlyói Passió - Egy színházi előadás zarándokútja

Nagy érdeklődés mellett tartottuk meg Magyarország Főkonzulátusán, Csíkszeredában a Csíksomlyói passió - Egy színházi előadás zarándokútja című kötet első bemutatóját. Az esemény házigazdája Tóth László főkonzul volt, az MMA kiadásában megjelent könyvről Barta Ágnes színművész - az előadásban Mária Magdolna szerepében látható - és Lukácsy György, a könyv szerkesztője beszélt.  Szabó László a Nemzeti Színház kommunikációs tanácsadója online kapcsolta a beszélgetésbe Vidnyánszky Attila rendezőt és a szabadtéri előadásban Pilátus szerepét alakító Molnár Levente operaénekest.

 

 

Egy másik csíkszeredai születésű sztárvendég, Endes-Ábrahám Ákos is fellépett a könyvbemutatón. A 9 éves látássérült fiatalember a Nemzeti VERSeny egyik felfedezettjeként lopta be magát a szívünkbe, okos, szép versmondásával. Most a Csíksomlyói passió vándorának szerepéből, Berecz András ének- és mesemondó szövegéből modott részletet, sikert aratva.

 

 

Ahogy korábban már írtuk, a Csíksomlyói passió - Egy színházi előadás zarándokútja című kötet hazai bemutatóját a Nemzeti Színházban tartjuk, december 13-án 17 órakor, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. 

 

 

(2018. december 05.)