Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Boldog szülinapot HOBO!

A szülinapi koncert képeivel Van egy jó hírünk! A Hobo 70 sorozat keretében van még két alkalom, amelyre lehet jegyet szerezni. A születésnap apropóján rendezett életmű sorozat márciusi Kopaszkutya koncertje már teltházas (a születésnapi koncertről nem is beszélve) de áprilisban az Oly sokáig voltunk lenn, májusban pedig a Vadászat című koncertekre majd még lehet korlátozott számban jegyet kapni. Figyeljék a honlapot, az áprilisi műsor meghirdetése után kezdődik a jegyárusítás.

 
- Ismét egy péntek tizenhárom. Gondolom sok volt az életedben, hiszen 13-a a szülinapod...
- Rengeteg, de semmi problémám nincs vele. Egy olyan fazon, mint én az ilyet nem veszi komolyan.
- Szóval nagy erőkkel készültök a koncertre...
- Ma este is találkozom a fiúkkal, próbálunk. Ahogy az életmű sorozaton, most is a Banda fog játszani, azaz Póka Egon, Szakadáti Mátyás, ifj. Tornóczky Ferenc, Fekete-Kovács Kornél.
- A program?
- Egy "best of" koncertet szeretnénk, egy "nagy bulit". Ismersz annyira, hogy tudd, van bennem hajlam az öniróniára, szeretném, ha ez a koncerten is kiderülne. Ha kérdezik, meg szoktam fogalmazni, hogy a reflektorfény és a taps veszélyes, az ember könnyen túl komolyan veheti magát. Pedig a rock and roll nem prófétikus, vagy arisztokratikus műfaj, a közönség és a zenekar találkozása elsősorban mulatság.
- Meglepetések lesznek? 
- Két barátomat hívtam meg, Baksa-Soós Attilát és Cseh Andrást, aztán, hogy fokozzuk a hangulatot, a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium 40 tagú kórusa is színpadra áll.
 



















 
Fotó: Eöri Szabó Zsolt
 
 
 
 
 

(2015. február 10.)