Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

János vitéz

Nagycsaládosok a János Vitézen

 
A köszönet jeleként a családok és gyermekeik kézzel készített díszekkel kedveskedtek a színháznak. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és a Kárpát-medencei családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) nemzeti szalaggal átkötött kenyeret nyújtottak át Vidnyánszky Attila igazgatónak az előadás előtti rendezvényen  az összetartozás jeleként.   
 
 
Az 1987-ben alakult Egyesület jelenleg az egész országban több mint 250 helyi közösséggel és mintegy 14.000 tagcsaláddal rendelkezik. Az országos munkát hét regionális központ segíti. Önkénteseink száma megközelíti az 1500 főt. A NOE a családos közösségépítésen és értékőrzésen túl ellátja a családok érdekvédelmét. Országos és helyi rendezvényeket is szervez, támogatva a kapcsolatépítést, közös időtöltést, szórakozást.
 
 
Az eseményen köszöntőt mondott Székely Hajnalka (a NOE elnöke) és Szabó Endre (a KCSSZ elnöke) mellett Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, aki családjával együtt vett részt az eseményen.
 

Novák Katalin

(2014. december 01.)