Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Színházak Éjszakája



A lényeg, hogy a Szentivánéji álom című előadásunkat a színházak éjszakájának délutánján láthatták nézőink. Az érdeklődés óriási volt, kicsit meg is lepett minket, persze kellemesen. Volt egy kis sor, kommunikációs igazgatónk képet is küldött, azzal az információval, hogy végül szinte mindenkit le tudtunk ültetni.



Az előadás után, ahogy ígértük, hajóra szálltunk. Kozma András dramaturg kollégánk moderálása mellett a színészek a próbafolyamat érdekes pillanatait elevenítették fel, a vendégek új kiadványainkat lapozgatták, sokan gyűjtöttek autogramot, közös fotót, mások beszélgetésbe elegyedtek a művészekkel.


Éppen Fátyol Kamilla van soron...


Varga József autogramja egy beszállókártyára

Bár a hangosítás olykor akadozott, a beszélgetése szerencsére nem. A tapasztalatokat összegezzünk, nem kizárt, hogy lesz még hasonló találkozóra mód, amelyhez most is gyönyörű díszletként szolgált az alkonyból estébe forduló város és a Dunán átívelő hidak látványa.


Fehér Tibort a TV2 riportere kérdezi


Beszélgetés és fotózás a felső fedélzeten...


Mire visszatértünk a Nemzetihez, a parkolóban már félig összeszerelve láttuk a Nyílt Nap nagy körhintáját, a színpadon pedig kinőtt a Fekete ég - fehér felhő néhány díszlet eleme. A vasárnapi ebéd után, délután kettőtől Önök is láthatják, mi-mindennel készültünk. Várunk mindenkit szeretettel a Nemzeti Színház Nyílt Napján! A részletes programot ide kattintva olvashatja, illetve letöltheti okostelefonjára, táblagépére.

(2014. szeptember 21.)