Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Egerek bemutató, másnap Kölyöknap

 
Második alkalommal október 12-én vasárnap délelőtt két IX. kerületi iskola egy-egy csoportját hívtuk meg az Egerek című előadást megelőző játékos foglalkozásra. A Karaván Művészeti Alapítvánnyal közösen létre hozott Egerek Urbán Gyula: Minden egér szereti a sajtot c. darabja alapján készült. 
 
Az előadás szünetében, de különösen az előadás végeztével, 13 és 14 óra között az előadás minden gyereknézője játszhat, énekelhet a darab szereplőivel, artistanövendékeivel. 
 
***
 
A Nemzeti Színház azt szeretné, hogy kis- és nagy gyerekek itthon érezzék magukat színházunkban, ezért várjuk őket szeretettel előadásokon kívüli eseményekkel is. Ez a szándék vezetett bennünket, amikor útjára indítottuk KÖLYÖKNAP programunkat, amelyek minden hónapban más-más téma köré szerveződve fogadják az érdeklődőket. Az első KÖLYÖKNAP a szeptember 21-i Nyílt napunk keretében zajlott le, ahol számos izgalmas látni- és tennivaló fogadta a legifjabbakat. Színházi maszkkészítő műhely, Huzella Péter Garbonciás Pétere, a Lábita Bábszínház előadása, a készülő Egerek című előadás próbája, gyermektáncház, körhinta várta őket. 
 
***
 
Legközelebb a négy adventi vasárnapon lesz Kölyöknap, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A program ingyenes, regisztráció sem szükséges, a helyeket érkezési sorrendben foglalja el a közönség.
A dátumok év végéig: nov. 30, dec. 7, 14, 21., a program szerkezete hasonló lesz a tavalyi adventekhez. 
 
Részletek hamarosan.
 
 
 

(2014. szeptember 22.)