Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Április a Nemzeti Színházban plusz fotógaléria a Költészet Napjáról

Folytatjuk tehát a Versek szódával című rendhagyó irodalmi sorozatunkat. Április 16-án Bereményi Géza lesz a vendégünk.



Folytatódik sorozatunk, melynek keretében vidéki színházakat látunk vendégül. Ez számunkra az egyik legfontosabb eseménysorozat, örülünk, hogy egyre többen váltanak jegyet ezekre az előadásokra is. Igyekszünk kiváló darabokat meghívni, hogy ezzel is segítsük a vidéki színházi életet bekapcsolni a fővárosi művészeti életbe, és talán az sem mellékes, hogy a budapestiek így olcsóbban és kényelmesebben láthatják ezeket az előadásokat.

Április 14-én a Soproni Petőfi Színház érkezik Bornemisza Péter: Magyar Elektra című művével a Gobbi Hilda Színpadra, melyet Katona Imre, a KZ - Oratórium rendezője vitt színre.



Április 17-én az Újvidéki Színház a Nemzeti Színházban ünnepli 40 éves évfordulóját. Ennek kapcsán délután 17.30-tól a Kaszás Attila Teremben egy, az Újvidéki Színházról szóló dokumentumfilmet tekinthetnek meg az érdeklődők. A program ingyenes, regisztrálni a szervezes@nemzetiszinhaz.hu címen lehet. Akik regisztrálnak a filmvetítésre, este az Újvidéki Színház vendégjátékát, az Opera Ultimát 40 %-os kedvezménnyel tekinthetik meg. A darab a Sevillai borbély és a Figaro házassága című művek szövegeiből készült. 



Naplók

Április 24-én a Gobbi Hilda Színpadon a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Naplók című darabja mutatkozik be, Bodolay Géza rendezésében. 


A hónap zárásaként április 30 -án a Nagyszínpadon a Győri Nemzeti Színház Salemi boszorkányok című előadását tekinthetik meg.


Közönségtalálkozóra is invitáljuk nézőinket!

Az április 17-i Három nővér előadás után, és az április 28-i Szarvassá változott fiú előadás után a darab rendezőjével, Vidnyánszky Attilával és a szereplőkkel beszélgethetnek. Várjuk Önöket szeretettel!


(2014. április 12.)