Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Megvan az ÉVAD NÉZŐJE!

Az ÉVAD NÉZŐJE az lett, akinek a legtöbb, a Nemzeti Színház különböző előadásaira szóló jegyet sikerült összegyűjteni. Az ÉVAD NÉZŐjének jutalmát, 2 db, következő évadra szóló bérletet ünnepélyes keretek között, a Nemzeti Színház szeptember 19-én megrendezésre kerülő nyílt napján adjuk majd át. Az ÉVAD NÉZŐJE címet és a vele járó kellemes kötelezettségeket - például lehetőség próbákon, nyilvános főpróbákon és bemutatókon való részvételre, interjú a Nemzeti Színház honlapján stb. - a szerencsés nyertes 2011 májusáig, a következő eredményhirdetésig viselheti.

A játékot 29 db, különböző előadásra szóló színházjeggyel 

Dévai Brigitta nyerte! 

Ő tehát a 2009/2010-es ÉVAD NÉZŐJE a Nemzeti Színházban.

Csaknem holtversenyben, mindössze 1 db jeggyel lemaradva követi őt Ozgyin Erika, akit a többi pályázóval együtt arra buzdítunk, szálljon versenybe a következő évadban is. Az ő jutalma egy Színműtár-könyvsorozat.

26 db jeggyel a harmadik helyen futott be Lőrincz Veronika, aki szintén Színműtár-csomagot kap. Őt a színház vezetősége különdíjban is részesíti, mert egyedülálló kreativitással elkészített „pályázatával” nagy örömet szerzett a színház dolgozóinak. Lőrincz Veronika a következő évad során egy előre egyeztetett időpontban a díszpáholyból tekintheti meg az általa kiválasztott előadást nyolcadmagával.

A nyertesnek gratulálunk és minden résztvevőnek köszönjük az együtt töltött színházi évadot! Találkozunk szeptemberben!

(A játékban résztvevők nevükre szóló borítékban a művészbejáró portáján kaphatják vissza az összegyűjtött jegyeiket 2010. június 14-től.)


(2010. június 14.)