Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Karácsonyi vásár a Nemzetiben

Karácsonyi ajándékkosarunk első darabja a „Nemzeti 11” elnevezésű akciónk, melynek keretében minden hónap 11-én – így december 11-én is – 30% kedvezménnyel áruljuk a jegyeket, bérleteket egész nap a meghirdetett előadásainkra!

Szeretnénk mi is megajándékozni Önöket, ezért december 11-én, pénteken 11.00-12.30-ig az Andrássy úti jegyirodában Rátóti Zoltánnal, a pénztárban 15.00-16.30-ig Péterfy Borival, 16.30-18.00-ig Kulka Jánossal találkozhatnak személyesen, így akár a művészeink által dedikált bérlettel vagy színházjeggyel, illetve a művészek által dedikált fényképekkel kedveskedhetnek szeretteiknek az ünnepen. (Az akció a jegypénztárban, a jegyirodában, a honlapunkon, az Interticket honlapján és hálózatában vásárolt jegyekre érvényes és más akciókkal nem összevonható.)

Hogy a színházlátogatás minden alkalommal ünnep legyen a fiatalok számára: diákigazolvány birtokában 1000 Ft-os jegy váltható az év utolsó hónapjában az alábbi előadásokra:

Euripidész: Oresztész, rendező: Alföldi Róbert

Szomory Dezső: Hermelin, rendező: Balikó Tamás

Szophoklész: Oidipusz, rendező: Sopsits Árpád

Legalább 10 fő látogatása esetén szinte ajándékba adjuk a színházjegyeket! Csupán 1000Ft-ért juthatnak felejthetetlen élményhez a következő előadások megtekintésével:

Kacsoh-Heltai-Bakonyi: János vitéz I-II., rendező: Alföldi Róbert

Racine: Atália, rendező: Valló Péter

Botho Strauss: A park, rendező: Alföldi Róbert

Minden hónapban, így advent havában is kisorsolunk egy szerencsés nézőt, aki nyolcadmagával a Nemzeti Színház díszpáholyából tekinthet meg egy előzetesen egyeztetett előadást, ha előző hónapban minimum 4 jegyet vásárolt egyszerre és megadta nekünk elérhetőségeit. A nyertest e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Ünnepeljünk együtt! Legyen Ön „Az évad nézője”! Múlt hónapban meghirdettük a versenyt e cím elnyeréséért! Gyűjtse egész évadban a Nemzeti Színházba szóló színházjegyeit! Ha Ön lesz az, aki május 10-ig a legtöbb belépőt összegyűjti, az évad utolsó előadásán értékes nyereményben részesül. (A május 10-e utánra vásárolt jegyeket is beszámítjuk, amennyiben előre megváltotta. A sorsoláskor színházlátogatásonként csak 1 db jegyet tudunk beszámítani.)

Várjuk Önt! 

Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kíván a Nemzeti Színház társulata!



 

(2009. december 15.)