Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Évadnyitó társulati ülés

Alföldi Róbert főigazgató 2008. augusztus 25-én délután 3-kor a Nagyszínpadon zártkörű évadnyitó társulati ülést tartott.
A társulati ülés alkalom arra, hogy a színház összes dolgozója, a portások, a takarítók, az öltöztetők, a ruhafelelősök, a kellékesek, a világosítók, a hangosítók, a műszak, a tárvezetők, a gazdasági hivatal dolgozói, a dramaturgok, a kommunikációs osztály, a művészeti titkárság, a korrepetitorok, a könyvtárosok, az asszisztensek, a súgók, az ügyelők, a színészek és a „vezérkar” összegyűljön a nézőtéren és meghallgassa a színházigazgatótól a következő színházi évad terveit és programját, megismerje az új társulati tagokat és nagy nehézségek árán társulati fotóvá szerveződjön.
Így történt ez ma is, amikor a New York-ból villámlátogatásra hazaérkező főigazgató először is büszkén számolt be arról, milyen izgalmas volt amerikaiakkal végigizgulni a vízipólósok olimpiai döntőjét. A társulat természetesen ovációval ünnepelte Benedek Miklóst, aki fia, Benedek Tibor nevében gyűjtötte be a gratulációkat.
Ezek után az új tagok bemutatásán kívül Alföldi Róbert ismertette a 2008/2009-es évad bemutatóit, a vendégjátékokat, a felolvasószínházi eseményeket, a Biblia éve projektet, az Andrássy úti Jegyiroda MÜPÁval közösen történő újranyitását, a szeptembertől bevezetésre kerülő bérleteket és a szeptember 20-i nyílt nap eseményeit. (Figyelem! Az utóbbi két újdonsággal kapcsolatban részletes információ hamarosan!)
Végül mindenki megpróbált összeállni egy képpé…

Kapcsolódó cikkek:
 

(2008. augusztus 25.)