Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Férjem, a Komédiás - könyv Bessenyeiről

B. Élthes Eszter, Bessenyei Ferenc, Jordán Tamás
Nagyon nagy dolog ennyi ideig élni. Csak a szeretet tartja fönn azt az erőt, amivel ezt végig lehet csinálni. Az érdeklődés, a szeretet, az egymáshoz való viszony tisztasága, öröme, vágya, hogy szeressük, szeressük, szeressük egymást. Nagyon szép ez a pillanat - mondta Bessenyei, miután végighallgatta, nevette és megkönnyezte a köszöntésére érkezett kollégák produkcióit.
Kovács Zsuzsa énekel Bessenyei Ferencnek
Majd mesélt és mesélt, a hátrahagyott nagyvárosról, új otthonáról, a lajosmizsei tanyáról, szomszédairól, az ott megismert csodálatos emberekről. Aztán a feleségéről, aki, Bessenyei tréfája szerint, nyilván csak azért írta ezt a könyvet, hogy végre megtudja, ki is az ő férje. B. Élthes Eszter nyomozását siker koronázta.
Maga, aki legendásan imádta a nőket, mindenkinek tette a szépet, csak nekem nem udvarolt soha... Törőcsik Mari és Bessenyei
Minden megkérdezett csodás, soha nem hallott történettel ajándékozta meg. A vallomások, riportok, beszélgetések egy hatalmas színész, és egy hatalmas, szeretnivaló, mert szeretni tudó ember portréját rajzolják meg.
A könyv
Előzmény

(2004. november 24.)