Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800

Covid 19 információk

Kedves nézőink!

A Nemzeti Színház kiemelten fontosnak tartja nézői és dolgozói egészségét, ezért a koronavírus járvány ideje alatt a Covid 19 terjedésének megakadályozására fokozott óvintézkedéseket vezettünk be.

Kedves nézőink!
Színházunk programjai az új rendelkezésekhez igazodva védettségi igazolvánnyal, illetve a védettséget igazoló mobil-applikációval látogathatók. A kártyát, személyi igazolványukkal vagy útlevelükkel együtt, nézőteres kollégáinknak ellenőrizni szükséges. Kérjük, hogy kártyájukat, mobiltelefonjukat készítsék elő a gyors beléptetés érdekében! Köszönjük!  

Kiemelten figyelünk továbbra is a biztonságra, a nézőtéri dolgozóink maszkban végzik majd a munkájukat. Kérjük továbbra is az óvatosságot, használják a kihelyezett fertőtlenítőket! Aki betegség tüneteit észleli magán, inkább cserélje be a jegyét egy másik időpontra.

 

Az általános szabályok:

 

- Az előadásokat csak védettségi igazolvánnyal rendelkező, tünetmentes nézők látogathatják. A Színház jogosult kártyák és a testhőmérséklet ellenőrzésére belépéskor. Amennyiben nézőnk testhőmérséklete meghaladja a 37,5 Celsius fokot, nem látogathatja az előadásainkat!

 

- Az önök biztonsága érdekében színházunkban a légkezelő egységeinket kitisztíttattuk, fertőtlenítettük. A légkezelő egységeink üzemeltetésénél külön figyelmet fordítunk arra, hogy a rendszerek visszakeverés nélkül működjenek, szűrt friss levegős  táplálással.

 

- Színházunk kihelyezett kézfertőtlenítési lehetőségeket biztosít, kérjük önöket, a saját és mások egészségének megóvása érdekében, vegyék igénybe. Kérjék nézőteres kollégáink segítségét!

 

- Fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére.

 

- A maszk rendeltetésszerű használata kötelező a nézők és a színházi dolgozók számára. Kérjük, indulás előtt vegye magához maszkját, és a bejárat előtt vegye fel! Ha elfelejt maszkot hozni, színházunkban vásárolhat nézőteres kollégáinktól!

 

 

 

- Színházunk az előadás megkezdése előtt egy órával nyitja meg a kapukat, a nézőtéren fél órával az előadás megkezdése előtt tudnak helyet foglalni.

 

- A nézőtérre való be és kijutást a nézőtéri dolgozók irányítják, kérjük, legyenek türelemmel és tartsák be kéréseiket!

 

- Az előadások előtt és a szünetben a nézőtéri büfé korlátozott kínálattal várja önöket. Sorban álláskor kérjük, tartsák be az előírt másfél méteres távolságot. A nézőtéri büfé kizárólag bankkártyás fizetést fogad el!

 

- A Nemzeti Színházban a Covid 19 ideje alatt nem üzemel a ruhatár, így kérjük önöket, vigyék magukkal táskáikat és kabátjaikat a nézőtérre!

 

- Kérjük, a jegyvásárlásnál adják meg elérhetőségeiket, hogy egy esetleges fertőzés esetén értesíthessük önöket!

 

Kérjük, nézőinket, továbbra is látogassák honlapunkat, facebook oldalunkat, ahol minden változást időben megosztunk önökkel!

 

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

Köszönettel:

A Nemzeti Színház Társulata