Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800

Covid 19 információk

Kedves nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. március 7-től, a járványügyi korlátozások megszüntetésére tekintettel sem a nézőtéren, sem a közönségforgalmi területeken nem kötelező a maszkviselés. Köszönjük eddigi együtműködésüket!


Továbbra is használhatják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Ha betegség tüneteit észlelné magán, kérjük, ne jöjjön színházba, hanem éljen a lehetőséggel és cserélje be a jegyét egy másik időpontra.

 

A Nemzeti Színház kiemelten fontosnak tartja nézői és dolgozói egészségét, ezért óvintézkedéseket vezettünk be.

- Mindannyiunk biztonsága érdekében színházunk légkezelő egységeit kitisztíttattuk, fertőtlenítettük. A légkezelő egységeink üzemeltetésénél külön figyelmet fordítunk arra, hogy a rendszerek levegő visszakeverés nélkül működjenek, szűrt, friss levegős táplálással.

- Fokoztuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére.

- A maszkok használatát pillanatnyilag nem írja elő a jogszabály, de természetesen mindenki belátása szerint használhatja azokat. Ha úgy dönt, hogy maszkot vesz fel, használja helyesen. 

 

 

- Színházunk az előadás megkezdése előtt egy órával nyitja meg a kapukat, a nézőtéren fél órával az előadás megkezdése előtt tudnak helyet foglalni.

- A nézőtérre való be és kijutást a nézőtéri dolgozók irányítják, kérjük, legyenek türelemmel és tartsák be kéréseiket!

- Kérjük, a jegyvásárlásnál adják meg elérhetőségeiket, hogy egy esetleges fertőzés esetén értesíthessük önöket!

 

Kérjük, nézőinket, továbbra is látogassák honlapunkat, facebook oldalunkat, ahol minden változást időben megosztunk önökkel!

 

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

Köszönettel:

A Nemzeti Színház Társulata