Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800 (központ)

Covid 19 információk

Kedves nézőink!

A Nemzeti Színház kiemelten fontosnak tartja nézői és dolgozói egészségét, ezért a koronavírus járvány ideje alatt a Covid 19 terjedésének megakadályozására fokozott óvintézkedéseket vezettünk be.

 

A legujabb rendelet értelmében március 8 és 21 között a jegypénztár és a jegyiroda is ZÁRVA tart.

 

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy az aktuális járványhelyzetben színházunk sem tarthatja meg tervezett előadásait. Művészeink az online térben jelentkeznek produkciókkal. Elindítottuk a Nemzeti StreamPadot az eSzínház felületén.

 

A KORÁBBAN VÁSÁROLT JEGYEKRŐL
A korábban megváltott jegyek az évad végéig, 2021. június 30-ig becserélhetők egy másik előadásra, amennyiben a pandémiás helyzet megengedi, hogy műsort hirdessünk. Őrizzék meg jegyeiket és figyeljék honlapunkat a további információkért. A 2019-20-as évadra szóló bérletek érvényességét is meghosszabbítjuk 2021. június 30-ig.​

Ha mégis úgy döntenek, hogy visszaváltják jegyeiket, kérjük, részesítsék előnyben az online visszaváltást. A jegy@nemzetiszinhaz.hu címre küldjék el számlaszámukat és a jegyekről készült fotót (vagy szkennelt dokumentumot), legkésőbb 45 napon belül visszatérítjük a jegyek árát.
Személyes visszaváltásra, 20.000 forint értékhatárig, a színházban található jegyirodában illetve pénztárban van lehetőség, hétköznap 10 és 14 óra között. 

Minden további információ, kérdés esetén, kérem, írjanak a szervezes@nemzetiszinhaz.hu e-mail címre, kollégáink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.


Köszönjük, hogy velünk tartanak a nehéz időkben is, és köszönjük megértésüket!

 

Amennyiben színházunk kinyithat, az alábbi szabályok érvényesek:
 

- Az előadásokat csak tünetmentes nézők látogathatják. A Színház jogosult a nézők testhőmérsékletének ellenőrzésére belépéskor, érintésmentes hőmérővel. Amennyiben nézőnk testhőmérséklete meghaladja a 37,5 Celsius fokot, nem látogathatja az előadásainkat!

 

- Az önök biztonsága érdekében színházunkban a légkezelő egységeinket kitisztíttattuk, fertőtlenítettük. A légkezelő egységeink üzemeltetésénél külön figyelmet fordítunk arra, hogy a rendszerek visszakeverés nélkül működjenek, szűrt friss levegős  táplálással. Az előadások előtt a nézőtéren minden esetben ózonos fertőtlenítést hajtunk végre!

 

- Színházunk kihelyezett kézfertőtlenítési lehetőségeket biztosít, kérjük önöket, a saját és mások egészségének megóvása érdekében, vegyék igénybe. Kérjék nézőteres kollégáink segítségét!

 

- Fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére.

 

- A maszk rendeltetésszerű használata kötelező a nézők és a színházi dolgozók számára. Kérjük, indulás előtt vegye magához maszkját, és a bejárat előtt vegye fel! Ha elfelejt maszkot hozni, színházunkban vásárolhat nézőteres kollégáinktól!

 

 

 

- Színházunk az előadás megkezdése előtt egy órával nyitja meg a kapukat, a nézőtéren fél órával az előadás megkezdése előtt tudnak helyet foglalni.

 

- A nézőtérre való be és kijutást a nézőtéri dolgozók irányítják, kérjük, legyenek türelemmel és tartsák be kéréseiket!

 

- Az előadások előtt és a szünetben a nézőtéri büfé korlátozott kínálattal várja önöket. Sorban álláskor kérjük, tartsák be az előírt másfél méteres távolságot. A nézőtéri büfé kizárólag bankkártyás fizetést fogad el!

 

- A Nemzeti Színházban a Covid 19 ideje alatt nem üzemel a ruhatár, így kérjük önöket, vigyék magukkal táskáikat és kabátjaikat a nézőtérre!

 

- Kérjük, a jegyvásárlásnál adják meg elérhetőségeiket, hogy egy esetleges fertőzés esetén értesíthessük önöket!

 

Kérjük, nézőinket, továbbra is látogassák honlapunkat, facebook oldalunkat, ahol minden változást időben megosztunk önökkel!

 

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

Köszönettel:

A Nemzeti Színház Társulata