Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
2024. április 23. - Béla Napja

Eredményhirdetés - „Szerelmes Shakespeare” szpotverseny

„Szerelmes Shakespeare” címmel hirdettünk videópályázatot október 1-jén. December 20-án mutatjuk be Shakespeare A vihar című drámájából készült előadásunkat, és ennek kapcsán arra buzdítottunk 15-25 éves fiatalokat, hogy válasszanak ki egy szövegrészletet William Shakespeare bármely művéből, annak alapján készítsenek egy videót egy tetszőleges nyilvános helyen, köztéren, középületben, és küldjék el nekünk.

A kiírásnak megfelelően, december 1-ig beérkezett pályaműveket instagram-oldalunkon tettük közzé:

https://www.instagram.com/nemzetiszinhaz/?hl=hu

Ma, december 10-én a közönség szavazatokat lezártuk, és a zsűri döntött a verseny győzteséről és a helyezettekről.  

 

 

1. helyezett: Tabajdi Anna, Varga Dominik

Nyereményük két repülőjegy Londonba és két színházjegy a Globe Színházba; két tiszteletjegy A vihar december 20-i premierjére; fejenként egy Shakespeare-idézettel díszitett powerbank, valamint a Nemzeti Színház felajánlja, hogy a nyertesek iskolájába 2020 őszén kitelepül.

 

2. helyezett: Kriczky Gábor

Nyereménye két tiszteletjegy A vihar december 20-i premierjére, egy Shakespeare-idézettel díszített powerbank, valamint exkluzív kulisszajárás A vihar egyik szereplőjével.

 

3. helyezett: Nagy Dorka, Schidlik Léna

Nyereményük két tiszteletjegy A vihar december 20-i premierjére, valamint fejenként egy Shakespeare-idézettel díszített powerbank.

 

Közönségdíjas: Rózsa Petra, Kállai Botond

Nyereményük két tiszteletjegy A vihar december 20-i premierjére, valamint fejenként egy Shakespeare-idézettel díszített powerbank.

 

Gratulálunk a győzteseknek!

Köszönjük az összes pályázó színvonalas munkáját, játsszanak velünk a jövőben is!

(2019. december 10.)