Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
2024. március 29. - Aguszta Napja

Hír

Farsangi Kölyöknap február 18-án, 10 órától 13 óráig

Szeretettel várjuk a gyerekeket szüleikkel Farsangi Kölyöknapunkra. 

10 órától többféle kézműves foglalkozással és színházi jelmezpróbával várjuk vendégeinket. A büfé kínálata ezen a napon ízletes farsangi fánkkal bővül. A fő program 11 órakor kezdődik a Nagyszínpadon. A Legendák kertjében című  táncjátékot láthatják a Bekecs Néptáncegyüttes előadásában.

Az előadás a gazdag Székely legendárium alapján készült - történetek a leleményességről, kitartásról, szeretetről, furfangos észjárásról, hősiességről, történelmi pillanatokról és a barátságról.

Az interaktív előadásban a gyerekek is bekapcsolódhatnak a történet alakításába, segíthetnek az előadóknak a próbatételek megoldásában. Az előadás a felnőtt nézőket is garantáltan visszacsalogatja a mesék, a csodák, az álmodozás világába, hiszen álmodozni mindenki tud és szeret.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéshez kattinton itt, és foglalja le belépőjét!

Ha azt látja: MINDEN HELY ELKELT...
Természetesen a kézműves foglalkozásokon ebben az esetben is szívesen látunk mindenkit. SŐT!  Mindig akadnak olyanok, akik a sikeres regisztrációjuk ellenére, valamiért nem tudnak eljönni az előadásra (pl. Influenza). Próba, szerencse. Sajnos azt nem ígérhetjük meg, hogy biztosan lesz helye, de mindent el fogunk követni, hogy találjunk megoldást.

(2018. január 31.)