Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Fradi Családi Nap a Nemzeti Színház közreműködésével

A Nemzeti Színház is kitelepült önálló programokkal augusztus 27-én, a XII. Fradi Családi Napra az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba. Volt beszédtechnikai óra Rubold Ödönnel, találkozás Eger várkapitányával és biciklizés lóháton.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány által szervezett eseményen nemcsak sportprogramokat, hanem a Nemzeti Színház közreműködésével kulturális eseményeket is kínáltak az érdeklődőknek.   

 

 

Rubold Ödön színművész beszédtechnika órát tartott nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is. Ezt követően a teátrum fiatal tagja, Kovács S. József olvasott fel a Fradi-mesekönyvből. Délután Horváth Lajos Ottó, aki a Nemzeti Színház Egri csillagok című darabjában Dobó István várkapitányt alakítja, a várvédők esküjét tanította meg a fiataloknak. A vállalkozó kedvű gyerekek, a János vitéz című előadásban szereplő „biciklis-lóra” is felpattanhatak. Azok, akik a Nemzeti Színház standjánál jól válaszoltak az „Okoskodó” kérdéseire, ajándékokat kaptak, akik pedig lefotózták a színház QR-kódját, harminc százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket a teátrum előadásaira.

Ozsda Erika

(2023. augusztus 31.)