Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

„SZÉPkártya20” kuponkód

Váltson kedvezményes jegyet a Nemzeti Színházba SZÉP-kártyával!

A kulturális élményeket senkitől sem lehet elvenni, a maradandó élmények  gazdagabbá teszik az embert. A Nemzeti Színházban bárki rátalálhat azokra az élményekre, amelyek ablakot nyitnak a világra, elgondolkodtatnak, örömmel töltik fel a lelket. Mindezekhez most kedvezményesen is hozzájuthatnak a színházkedvelők.

 

 

Euripidész, Shakespeare, Molière, Brecht és Bulgakov. Petőfi Sándor, Gárdonyi Géza, Vörösmarty Mihály és Katona József. Tamási Áron, Örkény István, Hubay Miklós és Szabó Magda. A világ- és a magyar irodalom legnagyobb klasszikusai, de a 20. századi magyar drámaírók legértékesebb darabjai is repertoáron vannak vagy lesznek hamarosan a Nemzeti Színházban nagyszerű művészeink tolmácsolásában. Az ország első számú teátrumában érdemes szétnéznie annak, aki szeretné kulturális élményekre fordítani a SZÉP-kártyáján lévő összeget.

Bizonyára tudják, hogy a SZÉP-kártyákon lévő idén feltöltött összegeket  jövő év május 31-ig lehet elkölteni, a fel nem használt egyenlegekre ezután 15 %-os díjat kell fizetni.

SZÉPkártya20” elnevezésű kuponkódunkkal minden előadásra 20%-os kedvezményt kaphatnak! A kedvezmény mindegyik SZÉP-kártyával felhasználható.

 

Ne feledjék, SZÉP-kártyával egyelőre kizárólag a jegypénztárunkban tudnak fizetni. Online sajnos nincs rá lehetőség.

Találja meg nálunk színházi élményeit!

(2022. november 02.)