Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

EGRI CSILLAGOK

Fontos tudnivalók az Egri csillagokra az MVM Dome-ba érkezőknek!

Az MVM Dome Európa egyik legnagyobb és legújabb multifunkciós rendezvényhelyszíne. Befogadóképessége elrendezéstől függően akár több mint 20 ezer is lehet. Az épületet innovatív, változatosan variálható terek, különleges építészeti megoldások jellemzik. Magyarország legnagyobb és legmodernebb multifunkciós rendezvénycsarnokát, különleges épületüzemeltetési megoldásai mellett modern hang-, fény- és vizuáltechnikai felszereltsége teszi alkalmassá nagyszabású koncertek, showműsorok, szórakoztató családi programok, vállalati rendezvények és kiállítások lebonyolítására.

A csarnok vagyonkezelője a Ferencvárosi Torna Club, az üzemeltetését pedig a SPORTFIVE MPA Kft. végzi.

 

Készpénzmentes ház 

A készpénz már a múlté, az MVM Dome-ban a vendégek már mindenhol saját bankkártyájukkal tudnak fizetni. Nem kell nagyobb mennyiségű készpénzre vigyázni, nincs több vacakolás az apróval vagy pénztárcával, elég akár egyetlen érintés a fizetéshez. Minden tranzakció gyors, kényelmes és biztonságos, így a büféknél és a merchandise pultoknál sem kell kígyózó sorokra számítani.

Online ételrendelési lehetőség 

A sorbanállás problémáját egy exkluzív digitális szolgáltatással oldjuk meg. Az MVM Dome koncertjein, sporteseményein látogatóink mobiltelefonnal is tudnak előrendelni étel- és italcsomagokat. A lelátó elhagyása nélkül bárki rendelhet, amit ki is tud fizetni, a büféhez csak az átvétel erejéig kell elmenni. Mindenki egy külön erre a célra létrehozott, úgynevezett gyors sorban veheti át előzetesen leadott és fizetett rendelését.

A rendelések nyilvántartásához mindössze egy gyors előzetes regisztrációra van szükség amit ajánlott már a rendezvényre való látogatás előtt megtenni az mvm-dome.hu oldalon.

A telefon egyszerűen mutatja majd a rendelés lépéseit, állapotát, azt, hogy melyik a legközelebbi büfé, ahol át lehet venni a rendelést. A büfében a kód felmutatásával lehet átvenni a megvásárolt termékeket. 

Online parkolójegy vásárlási lehetőség

Minden, a csarnokban megrendezésre kerülő eseményre előzetesen vásárolható parkolóhely, így kényelmesen, néhány méterre a bejárattól parkolhatják le vendégeink az autójukat. 

A parkolójegy megvásárlása rendkívül egyszerű folyamat. Az OTP Simple Pay elektronikus felületén keresztül megvásárolt jegyet kell kinyomtatni és elhozni az esemény napján. A P1 / P2 / P3 parkolók az épülettől pár lépésre találhatóak, a megfelelő parkoló területére a kinyomtatott jegyen található QR-kód leolvasását követően lehet bejutni.

Akadálymentes közlekedés 

A mozgásukban korlátozott, kerekesszékes vendégek dedikált lifttel vagy kísérővel, mozgójárdáink segítségével juthatnak el a nézőtérre és a különleges rendezvényterekbe. Fontos, hogy a csarnok nem minden része akadálymentesen megközelíthető, ezért jegyvásárlás előtt érdemes az mvm-dome.hu oldalon vagy az esemény jegyértékesítőjénél érdeklődni a kerekesszékes nézőhelyekkel kapcsolatban!

 

Az előadás oldala

 

(2022. október 19.)