Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Folytatódik a "Köszönjük Magyarország!" program

A program első része sikeresnek bizonyult, a tavaly nyári időszakban olyan kistelepülésekre is minőségi kulturális produkciók juthattak el, amilyenre korábban nem volt példa. A Köszönjük, Magyarország! program folytatásában ötszázezer forintot igényelhetnek a munka nélkül maradt előadóművészek.

 

A 2021. évi jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos új információkat a Köszönjük, Magyarország! program az alábbi weboldalán április 15-én tette közzé. Itt tájékozódhat a program részleteiről és itt adhatja le jelentkezését is. A Köszönjük, Magyarország! program jelenleg egyéni előadók jelentkezését várja, egyszemélyes produkciókkal, de ígérik, hamarosan elérhető lesz a csoportos jelentkezéseket lehetővé tevő felület is.

www.koszonjukmagyarorszag.hu

A program 2021-es folytatására hamarosan befogadóhelyként is tud jelentkezni, szintén a program új weboldalán, a www.köszönjükmagyarország.hu oldalon keresztül. Ennek részletei is hamarosan elérhetőek lesznek az új honlapon.

 

A program korábbi szakaszáról:
A Köszönjük, Magyarország! program indításához kapcsolódó weboldal https://oszmi.hu/index.php/km továbbra is aktív. Figyeljenek arra, hogy az OSZMI oldalán kizárólag a program 2020-as indulásához köthető részvételi információk találhatóak meg és ezen oldalon történő regisztráció kizárólag az első körös résztvevőkre vonatkozik.

 

A Köszönjük, Magyarország! program célja, hogy a pandémiás időszak elmúltával a hivatásos előadóművészek továbbra is aktív szereplői maradhassanak a kulturális életnek.

(2021. április 21.)