Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Házi bemutató lesz a Rómeó és Júliából

A nyilvános bemutatót halasztanunk kell, a jegyek érvényesek maradnak

Kedves nézőink! Bármennyire is reménykedtünk benne, a Rómeó és Júlia februári bemutatójára még nem hívhatunk közönséget. Pedig ez a remény tartotta idáig a meghirdetett műsorban az előadást, ám a pandémia miatt lehetetlen nyilvános bemutatót tartani.

Pillanatnyilag új időpontot sem tudunk biztonsággal kijelölni, ezért úgy döntöttünk, hogy a Rómeó és Júlia előadást átmenetileg levesszük a havi műsor táblázatból, és csak akkor jelenítjük meg újra, ha már biztosat tudunk.

A Rómeó és Júlia előadásunkból tehát házi bemutatót fogunk tartani, ami nagyon fontos azért, hogy az eddigi munka se vesszen kárba. Kollégáink ugyanis a biztonsági előírások betartása mellett eddig is dolgoztak. Elkészült a díszlet, a hét elején láthattuk már a jelmezeket is. 

A jobb felső sarokban Berzsenyi Krisztina jelmeztervező igazítja Berettyán Nándor jelmezét

 

Kérjük, figyeljék online fórumainkat és a Nemzeti StreamPadot, azaz streamelt előadásainkat az e.Színházban. A Rómeó és Júliára megvásárolt jegyek érvényesek lesznek a később meghirdetett időpontokra. Köszönjük türelmüket és köszönjük, hogy velünk vannak!

(2021. január 27.)