Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Jónak lenni jó!

Vedd át és terjeszd: segíteni jó!

A Nemzeti Színház idén is csatlakozott az MTVA „Jónak lenni jó!” elnevezésű jótékonysági felhívásához.

Ehhez kapcsolódóan meghirdetjük saját akciónkat is „Vedd át és terjeszd: segíteni jó!” szlogennel, melynek keretében a Magyar Teátrumi Társaság tagjait szólítjuk meg, hogy ők is álljanak össze egy-egy csoportos SMS küldésre, vagy hívás indításra. 

 

A közmédia hagyományt teremtett a Jónak lenni jó! kezdeményezéssel. Idén december 20-án immár kilencedik alkalommal várják a nézőket és hallgatókat az egész napos műsorfolyammal. A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá.

Színházunk idén is az elsők között csatlakozott a programhoz.  Az árverésre a színház díszpáholyát ajánlottuk fel, ami  a megjelölt fix nyolcvanezer forintos áron azonnal el is kelt. A nyertes a műsorra kerülő Rómeó és Júlia egyik előadására válthatja be felajánlásunkat abban a tudatban, hogy az előadáson túl a díszpáholyban további meglepetések is várják majd.

Ezen túl, színművészeink közreműködnek az egésznapos műsorfolyamban is. Blaskó Pétert, Berettyán Nándort, Katona Kingát és Rátóti Zoltánt láthatják az est során.

 

Keressék fel a Jónak lenni jó! oldalát a médiaklikk.hu internetes felületen -  ide kattintva,
és nézzék meg a Nemzeti Színház felajánlását is, ezen a linken! 

 

 

(2020. november 25.)