Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Jónak lenni jó!

Éppen azon voltunk, hogy világgá kürtöljük, nekünk is van egy tételünk a Jónak lenni jó árverés oldalán, mégpedig a Nemzeti Színház Évkönyve, amelynek különlegessége, hogy színészeinken túl a színház munkatársai is ellátták kézjegyükkel..., amikor jött a hír, hogy elkelt. Egy órán belül lecsapott rá a szerencsés vásárló. Így most már csak az örömünket tudjuk megosztani és egy fotót az aláírásokról. Köszönjük annak, aki ezzel a vásárlásával támogatta a Jónak lenni jó 2019-es programját.

 

Ne feledjék, a Peter Cerny Alapítvány rohamkocsijaival már harminc éve szállítja a koraszülött és beteg csecsemőket. A közmédia jótékonysági akciója idén az alapítvány munkáját segíti. 

A felajánlott különleges tárgyakat a Jónak lenni jó!  weboldalon lehet megvásárolni, és itt lehet megtalálni minden információt a nagyobb összegű utalásokhoz is. Telefonon is lehet segíteni, a 13-600 hívásával és a 04-es mellék választásával, SMS-ben a 13-600-as számra a 04-es kód küldésével. Minden hívás és üzenet ötszáz forint támogatást jelent. 

A műsorfolyamot vasárnap követhetik élőben a közmédia csatornáin.

(2019. december 13.)