Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Úszó aranyérmes Rátóti Zoltán!

A Leblanc Gergely - Rátóti Zoltán páros lett az első az Úszó Világkupa sztárfutamán

A színpad helyett pénteken a Duna Arénában mutatkozott be a közönségnek a Nemzeti Színház színművésze, Rátóti Zoltán. Az októberi Úszó Világkupát ezúttal különleges futam színesítette, amelyen televíziós műsorvezetők és színészek csatáztak a medencében.

 

Rátóti Zoltán, már az aranyéremmel a nyakában |  Fotók: Eöri Szabó Zsolt

 

A művészek váltóban indultak, a váltók összeállítását világbajnok úszóink sorsolták ki. A szerencse úgy hozta, hogy Rátóti Zoltán Leblanc Gergely balettművésszel állhatott fel a rajtkőre. Ez nem is alakulhatott volna jobban, hiszen mindketten remek kondiban vannak. Talán nem mindenki tudja, Rátóti Zoltán korábban vizilabdázott is.

 

Az 5-ös pályán Zoli már visszafelé tart, amikor a mezőny még az első ötvenet gyúrja

 

Leblanc kiválóan rajtolt és az élre tört. A váltás is remekül sikerült, Geregely megszerzett előnyét Rátóti Zoltán még növelni is tudta, így a a páros, végig toronymagasan vezetve, fél medence hosszal nyert. Gratulálunk Gergely! Gratulálunk, Zoli!

 

A sztárfutam résztvevői:

Fenyő Iván, Gazdag Tibor, Harsányi Levente, Józan László, Kárász Róbert, Kocsis Dénes, Kurucz Dani, Leblanc Gergely, Nagy Balázs, Rátóti Zoltán, Simon Kornél, Szabó András Csuti, Eke Angéla, Kulcsár Edina, Nyári Dia, Ripli Zsuzsi, Szántó Szandra, Tallós Rita.

 

Nézzék meg a futam képeit is a galériában!

(2019. október 05.)