Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

A MESTER ÉS A TANÍTVÁNYOK - Molnár Levente operaénekes és fiatal erdélyi tehetségek műsora

Az Erdélyi Művészetek Hete ünnepélyes megnyitója - 19. november 5. (kedd) 19:00 óra

A Transilvanum Alapítvány programja

Az erdélyi kötődésű sikeres üzletembereket, a művészeti és közélet szereplőit tömörítő TRANSILVANUM közösség idén novemberben immár ötödik alkalommal rendezi meg a Erdélyi Művészek Hete kulturális programsorozatot. A rendezvénysorozat célja, hogy a lehető legszélesebb körben mutassuk be a modern erdélyi kultúrát és annak sokszínűségét a művészeten, a gasztronómián és a személyes találkozásokon keresztül.

Az Erdélyi Művészek Hete 2019. november 5. és 12. között ismét lehetőséget ad arra, hogy a művészet adta felemelő pillanatokat együtt éljük át. Programunk középpontjában idén az opera, a festészet és színház áll.

Az eseménysorozat fővédnöke Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár.

 

Az erdélyi származású operaénekes, Molnár Levente és három fiatal tehetség opera estjével veszi kezdetét az Erdélyi Művészek Hete a Nemzeti Színházban. Molnár Levente a világ operaszínpadainak fiatal, ám annál elismertebb Liszt-díjas bariton énekművésze, aki ezen az estén három kiváló erdélyi születésű tehetséggel, Gábor Margittal, Szakács Szilviával és Erdős Róberttel együtt lép fel. Molnár Levente pályájáról Bocskor Lóránt színművésszel, a Virtuózok tehetségkutató produkció alelnökével beszélgetnek.

18 órától Séta a kulisszák mögött – Ismerje meg a Nemzeti Színházat úgy, ahogy még nem láthatta a Transilvanum Alapítvány vendégei számára szervezett exkluzív kulisszajáráson.

 

Helyszín: 1095 Budapest, Bajor Gizi park 1., Nemzeti Színház,  Kaszás Attila Terem
Parkolás a MÜPA felszíni parkolójában biztosított
Részvételi díj a hangversenyre: 3000 Forint
Részvételi szándékát kérjük, legkésőbb november 1-jéig jelezze a simo.klara@transilvanum.hu címen.

Transilvanum Alapítvány számlaszáma: 10300002-10609829-49020017 MKB Bank

(2019. október 15.)