Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Mike Gloucestershire-ben ragadt - ezen a hétvégén nem lesz S.Ö.R.

A téllel nem csak nekünk tud meggyűlni a bajunk. Gloucestershire környékét belepte a hó, a településről nem lehetett kihutni.

A hóhelyzet a kommunikációs vonalakat is megzavarta, tegnap hiába próbáltunk interjút készíteni Mike Kelly barátunkkal, sem telefonon, sem más módon nem tudtunk értelmesen beszélgetni, minden harmadik, negyedik szótag érkezett csak meg a készülékeinkre. Végül arra kértük Mike-ot, hogy e-mailben foglalja össze a helyzetet. Íme a levél...

 

Minden Rajongónknak, s azoknak akik azt tervezték, hogy megnézik az elmaradó Shakespeare Összes Rövidítve (S.Ö.R) című angol nyelvű előadást most hétvégén a Nemzeti Színházban:

Nagyon sajnálom!! Én (Mike) Angliában élek, s sajnos itt nem kezelik valami jól a hóhelyzetet. Ma egyszerűen nem tudtam 1 mérföldnél többet haladni az autómmal Gloucestershire-ből, ahol lakom. Ezért teljesen képtelenség volt számomra, hogy eljussak a Luton repülőtérre. Nem adom fel egykönnyen, s gyűlölöm, hogy le kellett mondanom a márciusi előadásokat. Szerencsére az elmúlt 18 év alatt ez nagyon ritkán fordult csak elő velem. Ezúttal azonban gondolnom kellett a saját és más, az úton lévő járművezetők biztonságára. Az autóm össze-vissza pörgött a havas úton. 


Mindent tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy a most elmaradt előadásokat valahogy bepótoljuk május folyamán. Remélem akkor találkozunk majd. Nagyon köszönjük mindenkinek a támogatását és megértését. Sok szeretettel, Mike, Matt és Andy.

(2018. március 03.)