Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Taliándörögd, Nemzeti-Színtér a Művészetek Völgyében

SzínVáltozás

Minden, amit a színházról tudni akartál, de nem tudtad kitől megkérdezni...

Fiatal vagy és rajongsz a színházért? Még nem tudod biztosan, de érzed, hogy a színház a te utad? Lehet, hogy titokban máris színésznek készülsz? Még nem, vagy éppen csak most múltál el 14? Akkor ott a helyed a Völgyben a SzínVáltozás programokon! Drámapedagógusunk minden érdeklődőt vár szeretettel (és rengeteg játékkal, feladattal) július 22 és 29 között Taliándörögdön, a Nemzeti SzínTér udvarban. A foglalkozások délelőtt 10 órakor kezdődnek.

 

Az idén két játszóhelyünk van Taliándörögdön: a nagy szabadtéri színpad, ahol a  21 órakor kezdődő előadások láthatók, és az utcáról, a Nemzeti SzínTér kapujából is már látható, hívogató fedett Globe, ahol a Színművészeti Egyetem és a Kaposvári Művészeti Egytem hallgatóinak legjobb vizsgaelőadásait lehet megnézni este fél héttől. Az előadások után zene, a színpadon, a Globe-ban vagy valamelyik sörsátorban időjárástól függően. Délutánonként pedig nyitott színházi workshop az érdeklődőknek 15 óra 30 tól. A fotógalériában látható képen pl. Bordás Roland, friss diplomás színészünk vezet gyakorlatot az érdeklődőknek. 
Taliándörögd, Nemzeti Szín - Tér. A Rómeó és Júlia a Globe előtt kezdődött...

 

De mi is a SzínVáltozás?

Élményközpontú, színház-drámapedagógia foglalkozás iskolások számára. A találkozókon játékos módon fejlesztheted kreativitásod, kommunikációs és koncentrációs képességed. Fontos dolgokat tudhatsz meg a színházról, a színházi előadásokról, a művész pályáról.

Szilvi és csapata

A foglalkozásokat  a Nemzeti Színház színház-drámapedagógusa, Pintér Szilvia tartja 7-14 évesek számára. 

 

SzínVáltozás
Július 22-től 29-ig,  10 és 12 óra  között.
Taljándörögd, Nemzeti SzínTér

A Nemzeti Nemzeti SzínTér teljes programja.

 

(2017. július 18.)