Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK!

A Nemzeti Színház örömmel csatlakozik a kaposvári Csiky Gergely Színház által életre hívott "KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK" kampányhoz!  Arra buzdítunk mindenkit, hogy március 27-én a Színházi Világnapon, az előadások kezdeti idejében, azaz este 7 órakor, otthonaikban nyissanak ablakot, álljanak ki az erkélyre, és tapsolják meg velünk együtt azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak! A Nemzeti Színház a "kampányhoz való csatlakozással is szeretné kifejezni háláját, és biztatni mindenkit arra, hogy a járvány megfékezése érdekében oltassa be magát!

A Csiky Gergely Színház felhívása:

"Köszönjük nektek, veletek vagyunk!"

Közös taps a frontvonalban szolgálók tiszteletére! - 2021. március 27-én, 19 órakor - a színházi világnap alkalmából!

Színházunk és egész társulatunk nevében köszönetünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, frontvonalban szolgálnak és minden nap - minden percében a Covid-19 vírussal szemben harcban állnak!


“Főszerepben a frontvonalban dolgozók”
Színházi világnap alkalmából: (március 27. 19 óra)

Színházunk zárva tart, az elmaradt esti tapsokat a frontvonalban szolgálók elismerésére ajánljuk, ezért március 27-én a színházi világnapon, a előadások kezdeti idejében, azaz este 7 órakor, otthonunkban nyissunk ablakot, álljunk ki az erkélyre és tapsoljuk meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak!

Színházunk a "KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK" kampánnyal szeretné kifejezni háláját, és biztatni mindenkit arra, hogy a járvány megfékezése érdekében oltassa be magát!

(2021. március 23.)