Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800

Akadálymentesítési nyilatkozat

A Nemzeti Színház Nonprofit Zrt. (a továbbiakban: Nemzeti Színház) elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye. Jelen akadálymentesítési nyilatkozat a nemzetiszinhaz.hu és a mitem.hu weboldalakra vonatkozik. Ezen weboldalak a vakok és gyengénlátók által használt felolvasóprogram számára teljes mértékben elérhetők és értelmezhetők.
Megfelelőségi státusz
A Nemzeti Színház honlapja és a MITEM fesztivál weboldala jelen állapotában részben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.
Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése
Ez a nyilatkozat 2022. július 20-án készült a Nemzeti Színház önértékelése alapján.
Visszajelzés és elérhetőségek
Az akadálymentesítéssel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket az igazgatosag@nemzetiszinhaz.hu email címre lehet küldeni.
Végrehajtási eljárás
Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.
Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Székhely címe: 1134 Budapest, Váci út 35.
Levelezési címe: 1134 Budapest, Váci út 35.
Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070
Email: info@kifu.gov.hu
Amennyiben a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem kap, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől, akkor bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.
Az akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta: 

Vidnyánszky Attila
vezérigazgató
 
Budapest, 2022. 07. 20.