Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Színészeink artplakátjaival hirdetjük idei bemutatóinkat

A 180. évadát és épülete megnyitásának 15. évfordulóját ünneplő színházunk november 1-jétől köztéri plakátokon, online és a print hirdetési felületeken új, egységes arculatú kreatív anyagokkal jelentkezik.

A kampánnyal a 2017/2018-as évad új bemutatóit művészeink fotóival népszerűsítjük. A 11 plakáton - a bemutatók időrendi sorrendjében - a Bánk bán, Az ügynök halála, a Figaro házassága avagy egy őrült nap emléke, a Házasság Palermóban, az Úri muri, a Szent szörnyetegek, a Pogánytánc, a Cseresznyéskert, az Egri csillagok, a Woyzeck valamint a Gömbfejűek és a Csúcsfejűek szereplői láthatóak az előadások hangulatára utaló beállításokkal.

A kampányunk célja - az előadások bemutatásán túl – színházunk művészeinek megjelenítése volt. A plakátok modern, magazinos art stílusban készültek, a fotókat Rózsa Erika készítette.

A plakátokat a Nemzeti Színház honlapjáról eredeti méretben is letölthetik, ha egy-egy képre kattintanak.
A cikk alján pedig galériában láthatják a plakátokat webes méretben.

    

      

Huszonöt színészünk állt modellt a plakátokhoz és - saját bevallásuk szerint is - élvezték, hogy ezúttal modellnek is kell lenniük. Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Udvaros Dorottya Kossuth-díjas színművész, Blaskó Péter, a Nemzet Művésze, Bánsági Ildikó, a Nemzet Művésze, Nagy-Kálózy Eszter Kossuth-díjas színművész, Horváth Lajos Ottó Érdemes Művész, Varga József színművész, Rátóti Zoltán Érdemes Művész, Szarvas József Kiváló Művész, Trill Zsolt Kiváló Művész, Szűcs Nelli Érdemes Művész, Fehér Tibor Jászai Mari-díjas színművész, Farkas Dénes Sinkovits Imre-díjas színművész, Tóth Auguszta Jászai Mari-díjas színművész, Nagy Mari Érdemes Művész, Bakos-Kiss Gábor Nívó-díjas színművész, Schnell Ádám Érdemes Művész, Kristán Attila Jászai Mari-díjas színművész, Ács Eszter, Barta Ágnes, Berettyán Nándor; a sok előadásban vendégművészként szereplő Mátray László Jászai Mari-díjas színművész, és két egyetemi hallgató, Nagy Márk és Herczegh Péter.

Az elkészült plakátokat a közönségtalálkozókon művészeink dedikálják.

 

A fotózásról werkfilm is készült.



A webes méretű képeket, kattintsanak a galériára itt a cikk alján, akár telefon háttérképnek is használhatják.

 

(2017. október 31.)