Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Vissza a hírekhez

Gondolattársítások – egy gondolat, két előadás

Johanna és Kolhaas Mihály G.B. Shaw és Sütő András hősei, rokonlelkek: mindkettejüket a tiszta hit és a megingathatatlan igazságérzet vezérli, a végsőkig küzdenek mindazért, amit igaznak és jogosnak gondolnak.

A Magyar ünnep és az Egyszer élünk című előadások a történelmi tévedéseink tükrében mutatják meg, hogy mit gondolunk hovatartozásunkról. A két előadást összeköti az is, hogy két jelentős színházi zeneszerző műve, élő zene kíséri.

Mint köztudott, az Ármány és szerelem című előadásban közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar, akik folytatják koncertsorozatukat a Nemzeti Színházban. Akik hallották már élőben a szimfonikus zenekart, azoknak azért; akik még nem, azoknak pedig azért ajánlott ez a két színházi este.

Ha az egymáshoz társított előadásokra (Szent Johanna - Egy lócsiszár virágvasárnapja, Magyar ünnepEgyszer élünk, Ármány és szerelem – Danubia-koncert) egyszerre váltanak jegyet, mindkét előadásra 30% kedvezmény érvényes!A kedvezmény 2012. február 25-től a készlet erejéig érvényes.


(2012. március 22.)