Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +36 1 476 6800

Tisztet nézőnk! Elkészült novemberi műsorunk. Az online értékesítést hétfőn, 26-án nyitjuk meg. Bérlettel rendelkező nézőink már most élhetnek elővásárlási lehetőségükkel. Ha korábban szeretné biztosítani helyét előadásainkra, látogasson meg minket a szombati Nyílt napon, amikor 30% kedvezménnyel válthat jegyeket, bérleteket az évad előadásaira. Az első tíz bérlet vásárló ajándékot kap!

Aktuális program
Teljes műsor megtekintése
Fa
Következő előadások

Velvet Havel - Havel Fesztivál

Nincs annál rosszabb, mint megszokásból emlékezni jelentős évfordulókra. Václav Havel esetében ez a kötelesség azonban több mint kedves, hiszen művei és gondolatai napjainkban is súllyal bírnak. Azt a kijelentését például, hogy "a demokrácia bonyolult dolog, de elengedhetetlen, hogy mindenki részt vegyen benne", napmint nap fel kellene idéznünk - írja a Cseh Centrum kiadványa, az Ahoj című programajánló magazin, köszöntve a Václav Havel tiszteletére, a Nemzeti Színházzal közösen rendezett kétnapos mini-fesztivált.

Bátor évadra készülünk, mondta az MTI-nek Vidnyánszky Attila

A premierek fele ősbemutató lesz

A most kezdődő szezonban öt nagyszínpadi és öt stúdiószínpadi bemutatót tervez a Nemzeti Színház, amely szeptember 24-én nyílt nappal várja a látogatókat. Az igazgató elmondta, hogy három produkcióval készülnek az évadkezdésre. A nagyszínpadon Valerij Fokin, a szentpétervári Alekszandrinszkij Színház vezetője rendezi Dosztojevszkij A krokodilus című művét október 7-i premierrel. Bergman Szenvedély című művét Kiss Csaba rendezésében október 15-én mutatják be a Gobbi Hilda Színpadon. Szilágyi Andor Tóth Ilonka című darabját pedig október 25-én láthatja a közönség.