Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
2022. szeptember 26. - Jusztina Napja

Kedvezményes Színházi Maraton!

4 előadás 4000 forintért!

Kedves Nézőink,

"ha ősz, akkor színház" - tartja a mondás. De vajon milyen meglepetést tartogat Önöknek a Nemzeti Színház? 4 ikonikus előadásunkat szedtük most csokorba, melyet egy rövid színházi maratonba csomagolva kínálunk.

A 4 előadás  4000 forintba kerül! Információ, jegyfoglalás: jegy@nemzetiszinhaz.hu

Lássuk, melyik 4 elképesztően izgalmas és látványos előadás került be az őszi Nemzeti Színház maratonba:

 

AGÓN

A római Colosseumot idéző arénaszerű térben együtt ülnek a nézők és az összes szereplő – vagyis mindannyian a nagy per részesei vagyunk. Az előadás a kortárs színház és zene összeművészeti találkozása, egy ismeretlen szerző és egy ismert rendező víziója a világról.

 

BAKKHÁNSNŐK

A Bakkhánsnők egy bosszútörténet, amelyben az ösztön a logikán torolja meg, hogy nem hajlandó elismerni az isteni természetét. Mindkét fél mértéktelen harcba kezd. De mikét szólal meg ez a dráma a háború idején? Az előadást a Nemzeti Színházban színre állító világhírű görög rendező, Theodórosz Terzopulosz életművének és színházi módszerének kulcsdarabja a Bakkhánsnők – beavatás az antik tragédiák világába.

 

ROCCO ÉS FIVÉREI

Ezek a srácok vidékről magukkal hozzák értékrendjüket, naivitásukat, ábrándjaikat, vágyaikat, illúzióikat, ám a nagyváros másfajta játékszabályokkal szembesíti őket. Elveszi a világ, ami neki jár – és pont az vész el eközben, ami a legfontosabb: a szerelem. Hiába minden győzelem a ringben, ha bemocskolódik az emberi kapcsolatok tisztasága. Épp csak megcsillan a boldogság reménye, ám a beteljesedés lehetetlen. Valóban az?

 

A MESTER ÉS MARGARITA

A Mester a bolondok házában van, ahová önként vonult be, hogy ezzel megóvja szerelmét és a készülő regényét a rendszer rájuk leselkedő veszélyeitől. A férfi itt kezd el mesélni egy nőről, akivel véletlenül ismerkedett meg, akivel egyetlen pillanat alatt egymásba szerettek. Amíg a férfi mesél, megtudjuk, hogy Margarita reményét vesztve égen-földön keresi. Amikor megjelenik Woland, a nő számára világossá válik, csak ez az ördögi alak fogja neki visszaadni a férfit, csak így mentheti meg a Mestert és a zseniális regényt.

 

A 4 előadás - 4000Ft! 
Egyes előadásonként 25% kedvezmény!
Információ, jegyfoglalás: jegy@nemzetiszinhaz.hu

 

 

(2022. szeptember 21.)