Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800 (központ)
Vissza a hírekhez

SZÍN-HÁZ-HOZ

Online magazin művészeinkkel minden hétköznap 16 órától

SZÍN-HÁZ-HOZ címmel online magazinműsort indítottunk. Az adások minden hétköznap 16 órától láthatók színházunk Facebook oldalán.

A március 11-én életbe lépett rendkívüli jogrend és veszélyhelyzet ellenére a társulatunk folytatja a munkát: a művészek a biztonsági előírásokat szigorúan betartva jelentkeznek minden hétköznap 16 órától a Nemzeti Színház Facebook csatornáján.

A videókban kikerülhetetlenül szó esik arról, hogy ki hogyan éli meg az önkéntes karantén időszakát, de ezen túl minden alkotó produkcióval is készül. Mert mindannyian fontosnak tartjuk, hogy a jelenlegi körülményekhez igazodva is szolgáljuk a közönséget. Így az éppen rendelkezésre álló, nem feltétlenül csúcskategóriás technikai eszközeinket igénybe véve, de a legjobb tudásuk szerint készítjük műsorainkat. 

Találkozzunk minden nap 16 órakor a Nemzeti Facebook oldalán!  Szóljanak hozzá, mondják el véleményüket!

Ha kedvük van, kérjenek tőlünk, művészeinktől produkciókat a pr@nemzetiszinhaz.hu  e-mail címen. Például kedvenc színészüktől kedvenc versüket.

Ha egy mód van rá, megpróbál teljesíteni.

 

Az elkészült videók vissza is nézhetők, tehát ha idejük engedi, érdemes felkeresni, nézelődni, most már honlapunkon is, ahol összegyűjtjük valamennyi online jelentkezésünket.   

 

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

(2020. április 07.)