Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +36 1 476 6800

PARKOLÁS!
Értesítjük nézőinket, hogy 2016. október 09. és 2016. október 26. között a MÜPA parkolója – rendezvény miatt – a Nemzeti Színház vendégei számára csak korlátozott számban tud helyet biztosítani! Kérjük, hogy az előadásra megfelelő időtartalékkal érkezzenek, így szükség esetén a környező parkolókat is igénybe tudják venni. Szíves megértésüket kérjük!


Különleges kedvezmény!
Az 1956-os forradalom 60. évfordulójának emlékére a Tóth Ilonka novemberi előadásaira csoportos diákjegy akcióval szeretnénk kedveskedni: egy 6 fős diák csoport kedvezményes jegye mindössze 1956 Ft-ba kerül. Találkozzunk az előadáson!

Aktuális program
Teljes műsor megtekintése
Szenvedely_banner
Következő előadások

A kiszolgáltatottság jelenik meg a Tóth Ilonka című darabban

Vidnyánszky Attilával beszélgetett az MTI munkatársa

Az 1956-os forradalom utáni megtorlásra, a kiszolgáltatottságra helyezi a hangsúlyt a Tóth Ilonka című darabban a rendező Vidnyánszky Attila. A Szilágyi Andor művéből készült színdarab ősbemutatóját október 21-én pénteken a varsói Teatr Polskiban tartják - a hazai nézők pedig október 25-től láthatják a darabot színázunk repertorján. 

Életszigetek

Kiss Csaba rendező

„Ki kell mondani, meg kell mutatni azt, amit gondolunk. Akkor is, ha nem vonzó. Ha kellemetlen. Nem kell félni a tiszta mondatoktól a színpadon.” Kiss Csaba rendező mondja ezt, aki életünk alapkérdéseire keres válaszokat Ingmar Bergman nyomán.

„Rólunk és nekünk”

Waskovics Andrea – Tóth Ilona szerepében

Ötödéves színművész hallgató Máté Gábor és Dömötör András osztályában a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Kiss Andreaként a Körhintában debütált a Nemzeti Színházban, ahol a Galilei életében is játszik – immár az egyik anyai felmenőtől „megörökölt” művésznevén. Szilágyi Andor darabjában Tóth Ilona, az ’56-os forradalom és szabadságharc mártírjának szerepét ölti magára.

Szenvedely_banner
Toth_banner