Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +36 1 476 6800
Aktuális program
Teljes műsor megtekintése
Ördögkatlan-csik
Következő előadások

Kazanyból jöttünk

A Nauruz Fórum vendége volt a Nemzeti Színház.

A hun fejedelemről, Attiláról szóló Isten ostora című előadásunk kapott meghívást a találkozóra, amely Bánffy Miklós A nagyúr című drámája nyomán készült, Vidnyánszky Attila rendezésében. A különleges atmoszférájú produkció már itthon is sikereket hozott a társulatnak, hiszen a tavalyi POSZT-ról több díjjal tért haza (legjobb előadás, rendezés és látvány, valamint a legjobb férfi alakítás), és most Kazanyban is elismeréssel fogadták mindkétszer.

Kaszás Attila-díj 2016

Spolarics Andreát (Budaörsi Latinovits Színház), Schneider Zoltánt (Radnóti Színház) és Csankó Zoltánt (Győri Nemzeti Színház) jelölték idén színész társaik a Kaszás Attila-díjra. A jelöltekre a díj honlapján szavazhat a közönség augusztus 7-ig. 

Turnék, fesztiválok 2016 nyarán

Törökök között - Kazanyba utazik az Isten ostora

A kazanyi Nauruz Fórum vendége lesz a hun fejedelemről, Attiláról szóló Isten ostora, amely Bánffy Miklós A nagyúr című drámája nyomán készült, Vidnyánszky Attila rendezésében. Részt veszünk továbbá az Esztergomi Várszínház, az Ördögkatlan Fesztivál és a romániai Mikházán rendezett Csűrszínházi Napok programjában is.

Művészetekvölgye-csik