Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +36 1 476 6800
Aktuális program
Teljes műsor megtekintése
Következő előadások

Két kiállítás az évad végéig

Molnár-C. Pál fametszetei, Keleti Éva fotói

Molnár-C. Pál híres Cyrano-famatszeteit is megnézheik a Cyrano bemutatója alkalmából. Köszönjük a lehetőséget művész hagyatékát godozó budapesti Molnár-C. Pál Műterem-múzeum vezetőinek! A kiállítást pénteken, a premier előtt, 18 óra 30 perckor nyitjuk meg az első emeleten. Egy másik kiállítás is várja már nézőit a második szinten. Keleti Éva Kállai 90. címmel készített válogatást Kállai Ferenc, színművész születésének 90. évfordulója alkalmából. A Kállai emlékév vándorkiállítása a Pesti Magyar Színház és a Víg után érkezett most a Nemzetibe. A képek a híres szerepek felmutatása mellett bepillantást engednek a a Nemzet Színészének magánéletébe is. A Kállai 90. című kiállítást szombaton 18 óra 30 perckor nyitjuk meg. Mindkét alkalomra  szeretettel várjuk önöket!

Miért öltük meg a romantikát?

David Doiasvili, a Cyrano rendezője

Nem először találkozhat a Nemzeti közönsége David Doiasvili grúz rendezővel. A tavalyi Szentivánéji álom című előadásával Shakespeare vígjátékának, az idei MITEM-en pedig az Éjjeli menedékhelynek adott új értelmezést. Meglepő feldolgozásra készül a Cyrano májusi bemutatójával is. Kis orr, nagy színház?

Nagy meccs

Fehér Tibor – Cyrano

Még „gyerekként” játszotta Bánk bánt, és most ismét érettférfi-szerepet kapott a még csak huszonnyolc éves Fehér Tibor. Cyrano szerepében öt Roxane-nak kell udvarolnia.

Videó ajánló
Videó ajánló
Galéria ajánló
Galéria ajánló