Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +36 1 476 6800
Aktuális program
Teljes műsor megtekintése
Következő előadások

Kállai Ferenc emlékév

A Kossuth-díjas színművész tiszteletére, születésének 90. évfordulója alkalmából megemlékezés-sorozat kezdődött. Szeptember 28-án, egy budapesti sajtótájékoztatón ismertették a Kállai-emlékév állomásait. A 2010-ben elhunyt művész erősen kötődött szülővárosához, ezért az első események helyszíne Gyomaendrőd.

Gálaest Törőcsik Mari születésnapján

Gálával ünnepli Törőcsik Mari 80. születésnapját a Nemzeti Színház. November 23-án, Törőcsik Mari Kossuth-díjas színésznő, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze 80. születésnapján gálával tiszteleg a művésznő előtt a Nemzeti Színház. A gála rendezőjének Jordán Tamást kérte fel Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója.

Váratlanul ért...

Berettyán Nándor – Hany Istók

A Ha szeret, ha nem szeret című dalt nagyon szeretem. Tulajdonképpen ez az Éden földön himnusza. Jó ezt énekelni, nagy feladat, de szerencsére van lehetőségem sok mindent kipróbálni. Csupa tapasztalt művész van körülöttem, és mindenki segít, támogat. Biztonságban érzem magam - mondja Berettyán Nándor, aki sokáig nem is akart színész lenni. Most negyedéves a Kaposvári Egyetem Színházi Intézetében, és ő az Éden földön főszereplője.