Nemzeti Most Magazin
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +36 1 476 6800
Aktuális program
Következő előadások

Gálaest Törőcsik Mari születésnapján

Gálával ünnepli Törőcsik Mari 80. születésnapját a Nemzeti Színház. November 23-án, Törőcsik Mari Kossuth-díjas színésznő, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze 80. születésnapján gálával tiszteleg a művésznő előtt a Nemzeti Színház. A gála rendezőjének Jordán Tamást kérte fel Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója.

Váratlanul ért...

Berettyán Nándor – Hany Istók

A Ha szeret, ha nem szeret című dalt nagyon szeretem. Tulajdonképpen ez az Éden földön himnusza. Jó ezt énekelni, nagy feladat, de szerencsére van lehetőségem sok mindent kipróbálni. Csupa tapasztalt művész van körülöttem, és mindenki segít, támogat. Biztonságban érzem magam - mondja Berettyán Nándor, aki sokáig nem is akart színész lenni. Most negyedéves a Kaposvári Egyetem Színházi Intézetében, és ő az Éden földön főszereplője.

Kortárs Spanyol Színházi Nap

Felolvasószínház és könyvbemutató

A Don Quijote bemuttatónk szolgáltatta az apropót október 8-i programunknak. Két izgalmas mai dráma felolvasószínházi feldolgozásával és egy könyvbemutatóval szeretnénk a figyelmet a kortárs spanyol drámairodalomra irányítani. Mindenkit szeretettel látunk! A belépés ingyenes.